در آستانه سومین سالروز تاسیس اداره کل ورزشی واحد کرمان: تشریح دستاوردهای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان- از مقام های استانی و کشوری تا تاسیس زمین های چمن مصنوعی تنیس ومینی فوتبال

۱۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۸ کد خبر : ۳۴۹۲ اخبار واحد
در آستانه سومین سالروز تاسیس اداره کل ورزشی واحد کرمان:  تشریح دستاوردهای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان- از مقام های استانی و کشوری تا تاسیس زمین های چمن مصنوعی تنیس ومینی فوتبال

مدیر کل امور ورزشی واحد کرمان گفت: در حدود سه سال پیش با درایت دکتر میرزاده و با آغاز به کار مدیر توانا وبا سابقه ورزشی دکتر دادگان به عنوان معاون ورزشی دانشگاه ، با ایجاد ساختاری با بودجه وسرانه مستقل به همراه مجموعه کامل وجامع مقررات و آئین ها تغییرات شگرف وبسیار مثبت در حوزه ورزشی ایجاد شد.

عباس حسنخانی درباره سومین سالروز آغاز کار دفتر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان همزمان با آغاز دهه فجر به ایسکانیوز گفت: در حدود سه سال پیش با درایت دکتر میرزاده و با آغاز به کار مدیر توانا وبا سابقه ورزشی دکتر دادگان به عنوان معاون ورزشی دانشگاه آزاد، با ایجاد ساختاری با بودجه وسرانه مستقل به همراه مجموعه کامل وجامع مقررات و آئین ها تغییرات شگرف وبسیار مثبت در حوزه ورزشی ایجاد شد.

او در ادامه اضافه کرد: در واحد کرمان از تاریخ 14/11/95با ابلاغ حکم مدیر کل امور ورزشی ، بخش ورزشی که زیر مجموعه ای از حوزه ی معاونت دانشجویی بود به اداره کل امور ورزشی شامل مدیر کل ؛رئیس امورورزشی ودو کارشناس دربخشهای برادران وخواهران؛تبدیل شد.

مدیر کل امور ورزشی واحد کرمان افزود: در طول این مدت با حمایت های دکتر آل طه ریاست واحد ؛ هیات رییسه واحد کرمان به ویژه معاون اداری و مالی توانسته ایم برنامه های مناسبی اجرا کنیم.

حسنخانی با بیان اینکه نگاه هیات رییسه کرمانواحد  به بخش ورزش به عنوان یک سرمایه گذاری است ، به تشریح فعالیت های این اداره کل پرداخت و افزود: با اضافه شدن نیروهای ورزشی از دیگر بخش های توانستیم پوشش خوبی به ورزش های دانشگاهی بدهیم. از طرفی با برگزاری مسابقات درون واحدی همچون فوتسال ؛والیبال ؛تنیس روی میز، طناب کشی و تیراندازی بین دانشجویان و کارکنان، سعی کردیم محیط با نشاطی را برای آنان ایجاد کنیم ، به طوری که در رشته های شنا ؛ووشو؛کاراته ؛تکواندو ، دومیدانی و فوتسال و در بخش کارکنان در رشته تنیس روی میز خواهران  موفق به کسب مقام های کشوری شده ایم.

وی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای افزایش بخش درآمدهای غیرشهریه ای، گفت: در بخش در آمد زایی با اجاره اماکن ورزشی؛ برگزاری کلاسهای آموزشی ومربیگری نزدیک به ششصد میلیون ریال آورده داشته ایم. همچنین در بخش توسعه اماکن ورزشی با تلاش های بسیار خوب حوزه معاونت عمرانی، زمین های چمن مصنوعی تنیس ومینی فوتبال؛ ساختمان استادیوم ورزشی ؛سالن جدید بدنسازی ووزنه برداری ساخته شد ومورد بهره برداری قرار گرفتی  و بزوسالن کلینیک ورزشی نیز افتتاح خواهد شد.

حسنخانی در ادامه به توجه ویزه مسئولین واحد کرمان به ورزش های همگانی اشاره کرد و افزود: در راستای تشویق کارکنان و دانشجویان به ورزش های همگانی، برنامه های پیاده روی چهارشنبه هر هفته برگزار می شود؛ همچنین کوه‌پیمایی وطبیعت گردی تقریبا هر ماه یکبار و سایر ورزشهای همگانی به طور مستمر در طول سال برگزار می شود.