دکتر میرزاده در جلسه هیات امنای استان کرمان: ​رهبر معظم انقلاب بنیانگذار تفکر دانشگاه های ماموریت گرا و اقتصاد دانش بنیان هستند- نامگذاری مدارس سما در مناطق محروم به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی- تصویب بودجه 269 میلیارد تومانی استان کرمان در سال 96

۰۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۵۶ کد : ۳۴۸۲ اخبار واحد
دکتر میرزاده در جلسه هیات امنای استان کرمان:  ​رهبر معظم انقلاب بنیانگذار تفکر دانشگاه های ماموریت گرا و اقتصاد دانش بنیان هستند- نامگذاری مدارس سما در مناطق محروم به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی- تصویب بودجه 269 میلیارد تومانی استان کرمان در سال 96

دکتر میرزاده با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه فعالیت های دانش بنیان در دانشگاه ها گفت: ایشان را می توان بنیانگذار تفکر دانشگاه های ماموریت گرا و اقتصاد دانش بنیان دانست چرا که بارها زیربنای اقتصاد مقاومتی را اقتصاد دانش بنیان عنوان کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سیصد و نودمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و چهاردهمین جلسه هیات امنای استان کرمان با هدف تصویب بودجه این استان عصر امروز به ریاست دکتر میرزاده و با حضور محمد مهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری معاون پارلمانی رییس جمهور و سایر اعضای هیات امنا برگزار شد.

دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، در ابتدای جلسه با گرامیداشت یاد آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) به بیان ویژگی های شخصیتی ایشان پرداخت و گفت: با وجود گذشت چند روز از رحلت آیت الله هاشمی هنوز نتوانستیم فکر و ذهن خود را بازسازی کنیم چرا که رحلت ناگهانی ایشان ضربه ای سنگین برای ملت ایران بویژه دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می رود.

وی با بیان اینکه شخصیت آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) در تاریخ ایران تکرار ناشدنی است، گفت: روحیه استغنایی، دوست داشتنی و چهره مهربان و معصوم ایشان منبع انرژی برای ما بود، آنجایی که در امور دانشگاه به خاطر کارشکنی ها و حسادت ها دچار مشکل می شدیم حمایت های بی دریغ آیت الله کارگشا بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اندیشه های بلند و دور اندیشی از ویژگی های منحصربفرد آیت الله هاشمی رفسنجانی بود، خاطر نشان کرد: کمتر شخصیتی را می توان در تاریخ معاصر ایران یافت که در نهادینه کردن نظام جمهوری اسلامی نقش موثری همانند ایشان داشته باشد.

دکتر میرزاده با اشاره به سوابق همکاری خود با آیت الله هاشمی گفت: تمام سال های همکاری اینجانب با آیت الله هاشمی به مثابه شاگردی در محضر ایشان سپری شد، بنده طی این سال ها از ایشان درس اخلاق و مدیریت امور علمی را آموختم.

آیت الله هاشمی دانشمند قرآن پژوه بود

وی آیت الله هاشمی رفسنجانی را دانشمندی قرآن پژوه، مجاهدی نستوه و مدیری استراتژیست دانست و افزود: آیت الله هاشمی نماد مقبول تفکر اجتماعی، محور وحدت در جامعه و مایه فخر روحانیت بودند. اما با همه صلابتی که داشتند بسیار مظلوم بودند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: کمتر مدیری را در جمهوری اسلامی را سراغ داریم که به اندازه آیت الله هاشمی رفسنجانی حوصله شنیدن مشکلات مردم را داشته باشد، آن اسطوره پایداری و پایمردی هرگز پیمان خود را با امام راحل و مقام معظم رهبری را نشکست.

دکتر میرزاده با اشاره به فعالیت های انجام شده در استان کرمان گفت: در حال حاضر تاسیس شهرک شفا در 18 استان آغاز شده و با وجود اینکه اجرای این طرح از سال گذشته شروع شده اما خوشبختانه پیشرفت فیزیکی طرح شفای این استان نسبت به سایر استان ها بیشتر است.

وی با اشاره به وجود 2 نوع شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نوع اول این شرکت ها مطابق ضوابط دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و نوع دوم علاوه بر ضوابط دانشگاه، از استانداردهای معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تبعیت می کنند.

دکتر میرزاده درخصوص حمایت های دانشگاه آزاد اسلامی از شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: شرکت های نوع دوم دانش بنیان از وام های معاونت علمی فناوری بهره مند می شوند، شرکت های نوع اول نیز اجازه دسترسی به آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه آزاد را داشته و از وام های ارزان قیمت بهره مند می شوند.

مقام معظم رهبری بنیانگذار تفکر دانشگاه های ماموریت گرا هستند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه فعالیت های دانش بنیان در دانشگاه ها گفت: ایشان را می توان بنیانگذار تفکر دانشگاه های ماموریت گرا و اقتصاد دانش بنیان دانست چرا که بارها زیربنای اقتصاد مقاومتی را اقتصاد دانش بنیان عنوان کردند.

وی ادامه داد: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه اقدام و عمل فعالیت های دانش بنیان از سایر دانشگاه ها جلوتر است چرا که در این دانشگاه به دلیل چابکسازی انجام شده و کاهش بروکراسی، فعالیت ها سریعتر به نتیجه می رسد.

وی با اشاره اهمیت فعالیت های فرهنگی و اجرای طرح های ماندگار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خوشبختانه دردانشگاه آزاداسلامی با توجه به اهمیت امور فرهنگی برای اولین بار شرکت های دانش بنیان فرهنگی تاسیس شده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی، تمرکز بر احیای زبان فارسی را یکی دیگر از سیاست های این دانشگاه برشمرد و خاطر نشان کرد: با توسعه شبکه بین الملل شرایط تحصیل علاقمندان به یادگیری زبان فارسی در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است، در حال حاضر حدود 10 هزار دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل می کنند که طبق برنامه توسعه ششم این دانشگاه این رقم به 80 هزار دانشجو باید برسد.

مدارس سما به نام آیت الله هاشمی نامگذاری می شوند

دکتر میرزاده همچنین گفت: به منظور ارج نهادن به خدمات آیت الله هاشمی رفسنجانی به آموزش عالی کشور و زنده نگه داشتن نام ایشان، تمام مدارس در مناطق محروم که راه اندازی می شوند به نام آیت الله هاشمی نامگذاری می شود.

گفتنی است در پایان جلسه هیات امنای استان کرمان، بودجه این استان شامل269 میلیارد تومان از حیث منابع و مصارف و 199 میلیارد تومان از حیث درآمد و هزینه، به تصویب اعضای جلسه هیات امنای استان رسید.