بازدید آل‌طه از شهرک فناوری آزاد واحد کرمان

۰۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۲:۲۳ کد : ۳۴۶۴ اخبار واحد
بازدید آل‌طه از شهرک فناوری آزاد واحد کرمان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان باتفاق دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنا و دکتر سید رامین طباطبایی میرحسینی رئیس شورای تخصصی عمرانی این استان، از پروژه عمرانی شهرک فناوری آزاد(شفا) واحد کرمان، بازدید کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، دکتر بابک آل‌طه  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور در محل پروژه‌ شهرک فناوری آزاد( شفا) واحد کرمان ، از نزدیک در جریان روند پیشرفت کاراین پروژه قرار گرفت.

وی در این بازدید درجریان آخرین پیشرفت هاو فعالیت‌های عمرانی انجام شده شهرک شفا واحد کرمان قرار گرفت و با قدردانی از تلاش‌های همکاران حوزه عمرانی واحد کرمان و مطلوب ارزیابی کردن نحوه پیشرفت پین پروژه‌ ،بر تسریع در انجام و پایان عملیات عمرانی آن تاکید کرد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان درخلال این بازدید اظهار کرد:«شهرک‌های فناوری به عنوان یکی از نهاد‌های اجتماعی موثر در امر تجاری‌سازی و توسعه فناوری و به تبع آن، توسعه اقتصاد دانش‌‌مدار و اشتغال‌زایی تخصصی مورد توجه بسیاری از کشور‌های جهان واقع شده است. شهرک‌های فناوری، محیطی مناسب برای استقرار و حضور حرفه‌ای کسب و کارهای فناور تولیدی، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع، مشاوران خبره و موسسات پژوهشی و آموزشی است که در تعامل سازنده با یکدیگر به فعالیت­های مرتبط با حوزه تخصصی شهرک اشتغال دارند.»

دکتر سید رامین طباطبایی میرحسینی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان که در این بازدید آل‌طه را همراهی می‌کرد، ضمن تشریح فعالیت های عمرانی انجام شده درشهرک فناوری آزاد (شفا) کرمان، به بیان برنامه زمانبندی این حوزه برای پایان این پروژه پرداخت.

شهرک فناوری آزاد (شفا) واحد کرمان در سایتی با مساحت 80 هکتار در مجاورت شهر محی آباد کرمان قرار دارد.

ساختمان اداری این پروژه با مساحت 5500 متر مربع در چهار طبقه شامل دفاتر کار ، فضاهای اداری و اقامتی، سالن های همایش، آمفی تاتر و رستوران، در مرحله اتمام دیوار چینی و شروع عملیات نازک کاری است.

عملیات اجرایی مسیر های دسترسی سایت و اجرای مسیرهای عبوری و خیابان های داخلی شهرک ، جدول گذاری و زیر سازی شده و آماده اجرای آسفالت میباشد.