استعلام اینترنتی مدارک دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از امکان استعلام اینترنتی دانشنامه های دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی برای اولین بار خبر داد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طه هاشمی گفت: با توجه به زمان بر بودن و هزینه ارسال دانشنامه ها، گاهی فارغ التحصیلان دانشگاه برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و یا استخدام در یک سازمان دچار مشکل می شدند به همین سبب سامانه ای تعریف شد که در آن اطلاعات 5 میلیون دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی بارگذاری شده است.

دکتر هاشمی افزود: اداره ها و سازمان ها با تعریف نام کاربری و گذر واژه می توانند از این پس از صحت مدارک افراد متقاضی کار در آن سازمان آگاه شوند.، به گونه ایی که سازمان ها پس از وارد کردن مشخصات افراد تصویر دانشنامه آن شخص را مشاهده خواهند کرد، همچنین در سایت، محلی برای رونوشت تعبیه شده که در صورت هماهنگی می توانند آن را چاپ کرده و در غیر اینصورت، نقص در مدارک آن را به سامانه اطلاع دهند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: امکان دسترسی اینترنتی به دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی ابتدا برای واحدهای این دانشگاه و پس از آن برای دیگر سازمان ها تعریف شده است.

وی همچنین از استعلام مدارک داوطلبان مجلس شورای اسلامی از طریق همین سامانه خبر داد.

يکشنبه 2 اسفند 1394  16:15

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 5 بهمن 1395  1:29:54