نتیجه درخواست نقل و انتقالات تا بیست و پنجم دی در سایت منادا اعلام می شود

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نقل و انتقالات نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 گفت: مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال تا ساعت 24 روز 12 دی ماه تمدید و مهلت تعیین شده تمدید نخواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری فارس، دکتر علیرضا صامت مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تا به امروز بیش از 14 هزار ثبت نام در این سامانه صورت گرفته است، اظهار داشت: متقاضیان می توانند تا 12 دی ماه با مراجعه به سامانه منادا به نشانی Monada.iau.ir پس از مطالعه شیوه نامه و راهنمای ثبت نام نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: پس از اتمام زمان ثبت نام مدارک ارسالی توسط واحدها مورد بررسی قرار گرفته و در صورت صحت مدارک با درخواست دانشجو موافقت و در صورت عدم صحت مدارک یا واجد شرایط نبودن متقاضی مراتب از طریق سامانه نقل و انتقالات به دانشجو اعلام خواهد شد.

او با بیان اینکه دانشجویان می توانند از طریق همین سامانه آخرین وضعیت درخواست خود را پیگیری کنند، ادامه داد: نتیجه نهایی درخواست ها تا 25 دی ماه در سایت منادا به اطلاع دانشجویان متقاضی خواهد رسید.

صامت با تاکید بر اینکه تمام امور مربوط به سامانه نقل و انتقالات دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی مکانیزه شده است، اذعان داشت: با راه اندازی این سامانه دانشجویان هیچ نیازی به مراجعه به واحد مبدا، واحد مقصد یا سازمان مرکزی را ندارند و درخواست خود را فقط از طریق همین سامانه می توانند پیگیری کنند و در صورت کسب موافقت، دانشجو می تواند با مراجعه به واحد مقصد نسبت به ثبت نام خود اقدام کند.

او خاطرنشان کرد: متقاضیان در صورت نقص مدارک می توانند مدارک اصلی را در سامانه بارگذاری کنند.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ضوابط جدید شیوه نامه نقل و انتقالات اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته متقاضیان تنها امکان انتخاب یک گزینه را داشتند که در سامانه جدید امکان انتخاب 5 گزینه فراهم شده است.

صامت افزود: اصلاح جدول همترازی از ده گروه به 7 گروه، امکان انتخاب 5 واحد مقصد برای تقاضای میهمانی بر اساس جدول هم ترازی، فراهم کردن میهمانی دانشجویان خانم در دوران بارداری و شیردهی، فراهم کردن امکان میهمانی دائم دانشحویان بیمار صعب العلاج، امکان انتقال فرزندان و همسر کارکنان دانشگاه و اعضای هیات علمی به محل خدمت خود، امکان انتقال دانش آموزان مدارس سما( به شرط چهار سال تحصیل در دوره دبیرستان) و ... از جمله نکات مطرح شده در شیوه نامه جدید نقل و انتقالات دانشگاه‌آزاد اسلامی است.

يکشنبه 12 دى 1395  8:31

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 7 اسفند 1395  5:55:22