راوی دفاع مقدس:

گرامیداشت یاد شهدا گامی بلند برای ترویج ارزش‌های ملی است

۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۴۰۰۵ اخبار واحد اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه
راوی دفاع مقدس گرامیداشت یاد شهدا را گامی بلند برای ترویج ارزش‌های ملی و مذهبی عنوان کرد.
گرامیداشت یاد شهدا گامی بلند برای ترویج ارزش‌های ملی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، محمدرضا ملاحسنی در جمع کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با بیان خاطراتی از جنگ تحمیلی ۸ساله عراق علیه ایران اظهار کرد: در این دوران شهدایی تقدیم نظام اسلامی کردیم که مطیع محض ولایت بودند و با نثار خون خود برگ زرینی از حماسه در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند؛ بنابراین گرامیداشت یاد شهدا گامی بلند برای ترویج ارزش‌های ملی است.

وی امنیت و آرامش امروز کشور را مرهون فداکاری رزمندگان در دوران دفاع مقدس و پس از آن در همه مقاطع انقلاب اسلامی تا به امروز قلمداد کرد و افزود: جنگ تحمیلی نماد صف‌آرایی حق علیه همه باطل بود و خوشحالم که می‌بینم نسل جوان امروز نیز با ادامه راه شهدا با حماسه‌سازی در نقش مدافعان حرم از آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی دفاع کردند.

راوی خاطرات دفاع مقدس با بیان خاطراتی از مجاهدت‌های رزمندگان، خط مقدم امروز را فرهنگ و اقتصاد دانست و گفت: اتحاد و همبستگی استادان، کارکنان و دانشجویان بسیجی در دانشگاه‌ها می‌تواند نقش بزرگی در حفظ باورها و پیروزی بر مشکلات در کشور ایفا کند.