کسب دو مدال نقره، یک برنز، کاپ اخلاق و مقام هفتم کشوری توسط دانشجویان استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،مراسم اختتامیه مسابقات شنای دانشجویان پسر دانشگاه  آزاد اسلامی که از ۲۶ شهریورماه  به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد آغاز شده بود، برگزار و طی مراسمی مدال‌ها و کاپ‌های تیم ‌های منتخب اهدا شد.

تیم شنای منتخب استان کرمان که در این سری مسابقات با بهداد سلطانی‌نژاد، علی فخارپور، امیرعباس ستاریان، علیرضا عسگرپور، فرزاد امیری، مهدی عباسی و امیرحسین میرافضلی به مربیگری بهداد سلطانی‌نژاد و سرپرستی عباس نازلی شرکت کرده بود با کسب دو مدال نقره، یک برنز و کاپ اخلاق به مقام هفتم کشوری دست یافت.

لازم به ذکر است مسابقات شنای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۶۶۰ دانشجو در دو بخش بانوان و آقایان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خراسان رضوی برگزار شد.