در واحد کرمان برگزار شد:

اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان کرمان، جام اربعین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان کرمان، با حضور  واحدهای دانشگاهی کرمان، سیرجان، رفسنجان، کهنوج و جیرفت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش با شعار "همدلی همراه با مشارکت اجتماعی" به میزبانی واحد کرمان در سالن ورزشی شماره یک برگزار شد.

جام قهرمانی این دوره از مسابقات تحت عنوان جام اربعین با حضور مسئولین و شرکت کنندگان به تیم های برتر اهدا شد.

وا حد کرمانجام قهرمانی برا کسب کرد و جام نایب قهرمانی به تیم واحد سیرجان رسید، واحد رفسنجان بر سکوی سوم ایستاد و جام اخلاق این دوره از مسابقات به تیم واحد کهنوج اهدا شد.

( ۱ )