اطلاعیه نقل و انتقالات

قابل توجه دانشجویان متقاضی مهمانی و یا انتقالی از مهرماه ۹۶

۱۹ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۶ کد خبر : ۱۱۹۹۹ اطلاعیه های دانشجویی
قابل توجه دانشجویان متقاضی مهمانی و یا انتقالی از مهرماه ۹۶

دانشجویان متقاضی انتقال یا مهمانی در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از فردا ۲۰ تیر به مدت یک‌ماه درخواست خود را در سامانه منادا ثبت کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشجویان متقاضی انتقال دائم یا مهمانی می‌توانند از فردا سه‌شنبه ۲۰ تیر تا ۲۰ مرداد به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

متقاضیان نقل و انتقال دانشجویی، پس از ثبت درخواست‌هایشان در سامانه منادا می‌توانند از طریق همین سایت پیگیر درخواست خود شوند و از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی خودداری کنند چون تنها به درخواست‌هایی که در این سامانه ثبت شده باشد پاسخ داده می‌شود.

نتایج درخواست‌های نقل و انتقال پیش از شروع ثبت‌نام نیمسال اول ۹۷-۹۶ به اطلاع دانشجویان خواهد رسید. نقل و انتقال‌های دانشجویی مطابق با آیین‌نامه قبلی انجام می‌شود و دانشجویان در سامانه منادا می‌توانند از جزییات این آیین‌نامه مطلع شوند.

تلفن: ۳۱۳۲۱۵۶۹ – ۰۳۴