سلف سرویس واحد کرمان زیرنظر معاونت دانشجویی فرهنگی با کادری مجرب و کارآزموده از مواد اولیه با کیفیت و مرغوب و رعایت نکات بهداشتی فعالیت می نماید که توزیع و پخت غذا به دوصورت دانشجویی و آزاد می باشد که در بخش دانشجویی دانشجویان متقاضی غیربومی با در دست داشتن کارت دانشجویی و مراجعه به کاربر اتوماسیون تغذیه نسبت به فعال نمودن کارت وبا ورود به سامانه اتوماسیون تغذیه نسبت به رزرو غذا اقدام می نمایند دربخش غذای آزاد با ارائه غذای متنوع و باکیفیت آماده پذیرایی و خدمت رسانی به دانشجویان محترم می باشد.
سلف سرویس دارای3 سالن  مجزای غذاخوری شامل سلف اساتید و سالن غذاخوری برادران و خواهران هر کدام با گنجایش 400 نفر میباشد

شرح وظایف رئیس سلف سرویس

– نظارت بر نحوه صدور کارت تغذیه دانشجویان
– بررسی نیازهای سیستمی و تغذیه ای و ارائه پیشنهاد برای تغییرات
– نظارت بر عملکرد اتوماسیون و واحد نظارت بر مواد غذایی
– نظر سنجی از دانشجویان در مورد کیفیت غذایی جهت برنامه ریزی هر چه بهتر
– تهیه و تنظیم برنامه غذایی ماهانه و درج آن در سایت با توجه به نظرات دانشجویان
– تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار طرف قرارداد به صورت ماهانه یا هفتگی و اعلام آن به امور مالی  جهت پرداخت حق الزحمه برابر مفاد قرارداد منعقده در خصوص غذاهای دانشجویی و مهمان های دانشگاه
– پیگیری مشکلات مربوط به افزایش اعتبار و رزرو روزانه غذا به صورت اینترنتی و کنترل سیستم های اتوماسیون
– ارائه راهکار در زمینه بهبود وضع تغذیه در جهت بهبود شرایط
– تهیه آمار پخت به صورت هفتگی و ابلاغ آن به پیمانکار  
– پاسخگویی به در خواست های دانشجویان از طریق سایت معاونت دانشجویی
– تسویه حساب کارت تغذیه دانشجویان
وظایف سرآشپز:  
– کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی جهت طبخ غذا در آشپز خانه از نظر داشتن علامت استاندارد، تاریخ تولید و انقضاء،کنترل علائم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم  و غیره در داخل آشپزخانه.
– نظارت بر کلیه مراحل آماده سازی مواد اولیه و طبخ غذا از حیث رعایت بهداشت و مسائل کیفی.
– نظارت بر نحوه توزیع غذا به دانشجویان  از لحاظ بهداشت و کیفیت و کمیت و بررسی رضایتمندی دانشجویان.
– نظارت بر بهداشت فردی کارکنان آشپزخانه و کنترل کارت بهداشت پرسنل.
– نظارت بر بهداشت محیط آشپرخا نه و سلف سرویس از لحاظ تمیزی و ضد عفونی محل ها
– بازدید روزانه از سلف سرویس
– رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به مسئول اداره تغذیه و در صورت صلاح دید مقامات به پیمانکار اعلام نماید.
– تهیه گزارش هفتگی در خصوص عملکرد پیمانکار و نظارت دانشجویان و ارائه آن به مسئول اداره تغذیه
 
 
 

 

نشانی:کرمان بلوار امام علی (ع) -دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
کد پستی دانشگاه: ۷۶۳۵۱۳۱۱۶۷
تلفن دانشگاه : ۵۰−۳۳۲۱۰۰۴۳−۰۳۴
نمابردانشگاه: ۳۳۲۱۰۰۵۱−۰۳۴
انتخاب وب سایت :